Style Shoot – Chasing Wonderland

AmazInge / Wedding  / Style Shoot – Chasing Wonderland

Style Shoot – Chasing Wonderland

Als weddingplanner is het leuk om aan style shoots mee te werken, of nog leuker: er eentje zelf organiseren. Dat laatste heb ik onlangs gedaan.Het concept is bedacht en geregisseerd door mij en samen met een aantal toffe leveranciers heb ik hiermee een shoot gedaan. In deze blog laat ik je met trots het resultaat zien, maar eerst:

Wat is nou een style shoot?

Een styled (wedding) shoot is een fotoshoot waarbij je eigenlijk een nep bruiloft organiseert met een thema. Op deze manier kan een er inspiratie opgedaan worden met de uiteindelijke foto’s en/of de video en kun je laten zien wat je in huis hebt! Samen met een team van andere leveranciers uit het de trouwbranche denk je het concept verder uit. Op een style shoot is dus ook een taart, bloemen en de uitnodigingen. Het eindresultaat moet het gevoel geven dat dit wel eens jouw bruiloft had kunnen zijn. Deze inspiratie slaan ze op of ze boeken jou als leverancier omdat je te gek werk hebt neer gezet.

Chasing Wonderland

De perfecte combinatie van mystiek, donkere bloemen en Alice in Wonderland maken deze shoot supergaaf.
In het wonderbaarlijke verhaal van Alice in Wonderland is Alice gedwongen om een verloving aan te gaan. In onze vertaling zijn er twee versies van Alice, de goede en de kwade. De kwade probeert de goede te verleiden, te grijpen en haar plek over te nemen in Wonderland. Wie van hen zal er winnen?
Deze styled shoot vond plaats bij De Hazelhof in Rijsbergen (Brabant). Witte pauwen, een levensgroot schaakspel, hoge donkere heggen waardoor je gemakkelijk kunt verdwalen en authentiek Frans hekwerk. Een absolute droomlocatie voor deze style shoot.
Jet van Rocknrawphotography heeft het spel tussen het goede en kwade op een fantastische manier vastgelegd in fashion-waardige foto’s. Boy Linders van Videodynamics vertelt het verhaal in een sfeervolle video. Bekijk de video hier!
Heb je de gedekte tafel met daarop de ‘mad tea party’ voorbij zien komen? De styling van Real Love Weddings maakt het tot een sprookje, waarbij de bloemen echte eyecatchers zijn. En bij een tea party hoort natuurlijk ook taart, dat heeft Inès van Cheffis Pastries met heel veel creativiteit uitgevoerd en twee spectaculaire taarten gemaakt.
Een shout out naar Jona van Breemen van Oh Pop Up, zij ontwierp voor deze shoot hele unieke uitnodigingen, menukaarten en naamkaartjes die perfect matchten bij het thema van de shoot. Haar stationery heeft een unieke stijl.
Beide modellen zijn voorzien van fantastische make-up & kapsels door MUAH Yvon Geurts en beide modellen dragen jurken van My Vintage Boudoir. Myrthe, het model met de witte jurk draagt, een jurk van Sottero & Midgley. En Jadie, het model met de zwarte jurk draagt een dramatische zwarte jurk die ook van Sottero & Midgley is. De (haar)sieraden zijn van Abrazi Jewelry en Poirier , de schoenen zijn van Elsa Coloured Shoes.
Wil jij zelf eens Wonderland bezoeken? Ga dan eens naar de open tuinen van De Hazelhof in Rijsbergen (Brabant). Geloof me, je weet niet wat je ziet…
No Comments
Post a Comment