Top
Wil je gratis mijn check-list ontvangen om je complete bruiloft mee te plannen? Vul dan je gegevens in!

Wajer Yachts – start of the season

Foto’s: Pascal Striebel


Fullservice evenementenbureau Vel’or organiseerde in mei 2019 de waanzinnige opening van de nieuwe scheepswerf van Feadship in de Port of Amsterdam.
Er was een programma vol energieke acts die de kunst en elegantie van het maatwerk dat Feadship levert weerspiegelden. In opdracht van Vel’Or was ik tijdens dit waanzinnige project werkzaam als eventmanager.

Begin april 2019 vond het jaarlijks terugkerende Start of the Season event van Wajer plaats. Dit event symboliseert de letterlijke start van het vaarseizoen en laat de klanten van Wajer na een periode zonder wind, zon en golven weer genieten van de kracht en elegantie van een Wajer.

De gasten werden ontvangen op het Wajer Yachts HQ in Heeg, waar zij genoten van een heerlijk ontbijtje. Waar het nieuwste model de 55S van Wajer vorig jaar tijdens de Start of the Season werd aangekondigd, werd dit jacht dit jaar daadwerkelijk gepresenteerd. De gasten luisterden naar een presentatie gegeven door de eigenaren Dorus en Dries Wajer waarna het nieuwste model plots tevoorschijn kwam door middel van een dropdown reveal. Hierna voeren de gasten met hun eigen Wajer jachten vanuit Heeg naar Amsterdam waarbij ze ondertussen stopten voor een aantal culinaire touch & go momenten.

 

 

Bekijk ook