Top
Wil je gratis mijn check-list ontvangen om je complete bruiloft mee te plannen? Vul dan je gegevens in!

Wedding M&I

Foto’s: Linda Jane Photography

Review Mark & Inge

“Ben je op zoek naar een goede weddingplanner, dan ben je bij Inge aan het juiste adres! Het regelen van een bruiloft kan best stressvol zijn en dan kun je wel wat hulp gebruiken van iemand die met je meedenkt, je ondersteunt en ervaring en goede connecties in de branche heeft.

Inge heeft zich voor 100% ingezet om van onze bruiloft een topdag te maken! Ze voelt goed aan in wat voor een sfeer / stijl je je bruiloft wilt neerzetten en komt ook met aanvullende eigen ideeën om het allemaal net even mooier te maken. Omdat ik zoveel vertrouwen in haar had is Inge zelfs mee geweest mijn trouwjurk uitzoeken!

Voor Inge is niks te veel, je kunt ten alle tijden contact met haar opnemen en ze reageert 9 van de 10 keer vrijwel direct. Vaak heeft ze zaken zelfs al opgepakt, nog voordat jij er mee komt!

Ook op de dag zelf zorgde ze dat alles vlekkeloos verliep, door goed te tijd te bewaken en iedereen aan te sturen. Vragen en wensen pakt ze direct op en dat alles met veel enthousiasme! Is iets onverhoopt niet voor handen, dan improviseert ze. Een ‘nee dat gaat niet’ zul je bij Inge niet snel horen en dat is toch wat je op zo’n dag wenst!

Via deze weg daarom nog even..
Lieve Inge, Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Mede dankzij jou is onze bruiloft een droombruiloft geworden!
Je bent een topper!”

Bekijk ook

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.