Top
Wil je gratis mijn check-list ontvangen om je complete bruiloft mee te plannen? Vul dan je gegevens in!

Over mij

AmazInge Weddings & Events is opgericht in 2018. Het was een langgekoesterde wens om mijn eigen bedrijf op te zetten en het creëren van onvergetelijke momenten tot mijn beroep te maken. Voordat ik de stap heb gezet als ondernemer heb ik jaren gewerkt als projectmanager in de corporate wereld. Deze ervaring is ontzettend waardevol en heeft mij veel geleerd.

Vanuit AmazInge Weddings & Events  organiseer ik voor diverse bruidsparen bruiloften in binnen- en buitenland. AmazInge Weddings & Events onderscheidt zich van anderen door het creëren van unieke styling concepten en een hoog servicelevel. Daarnaast heb ik zorgvuldig een waardevol netwerk opgebouwd van leveranciers die garant staan voor hoge kwaliteit.

Ik ben een sparringspartner voor mijn bruidsparen, iets wat steeds weer van grote toegevoegde waarde wordt ervaren. Ik zorg ervoor dat de voorbereidingen op tijd en zorgvuldig uitgevoerd worden. Daarnaast vind ik het geweldig om een styling van A tot Z vorm te geven, samen met mijn bruidsparen. Dit zorgt telkens weer voor een uniek plaatje. Als weddingplanner breng ik graag structuur en overzicht en door mijn ervaring weet ik wat er allemaal geregeld moet worden. Op de dag van het event ben ik de ‘regisseur’ en zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Privé

Inmiddels ben ik al zo’n 17 jaar heel gelukkig getrouwd en samen hebben we twee dochters. 

Willen jullie graag met mij kennismaken? Vul dan het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in! Liever telefonisch contact? Bel dan: 06 – 12 50 80 98

Bekijk ook

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.