top of page

OVER

FOR LOVE WE LIVE - Previews Lola & Emo (035 of 100).jpg

AmazInge Weddings & Events organiseert bruiloften voor diverse bruidsparen in binnen- en buitenland. Wij onderscheiden ons van anderen door het creëren van unieke styling concepten en een hoog servicelevel. Daarnaast hebben wij zorgvuldig een waardevol netwerk opgebouwd van leveranciers die garant staan voor hoge kwaliteit.

 

Wij zijn een sparringspartner voor onze bruidsparen, iets wat steeds weer van grote toegevoegde waarde wordt ervaren. De voorbereidingen worden op tijd en zorgvuldig uitgevoerd worden. Daarnaast wordt er geen detail overgeslagen bij de styling van A tot Z. Dit zorgt telkens weer voor een uniek plaatje.

 

Met mijn bruidsparen werk ik in een online omgeving waar alles projectmatig gepland en bijgehouden wordt. Zo kunnen we gemakkelijk samenwerken, juist ook tussen onze contactmomenten door. Het fijne is dat hierdoor afstand geen rol speelt.

About

Inge, is het gezicht achter AmazInge Weddings & Events. Met een achtergrond in communicatie & marketing is het altijd een diepe wens van haar geweest om onvergetelijke herinneringen te creëren. "Het is geweldig om samen met mijn klanten een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Het is iets bijzonders en daar ben ik altijd ontzettend dankbaar voor."

Weddingplanner AmazInge over mij.png
PeoniesBG.jpg

CONTACT

AmazInge Weddings & Events

  • Instagram
Thanks for your message!
bottom of page