top of page
Lola & Emo bruiloft AmazInge weddingplanning.jpg

AMAZINGE
WEDDINGPLANNER

AMAZINGE WEDDINGPLANNER

Let me amaze you!

Als weddingplanner krijg ik ontzettend veel energie van het plannen van bruiloften. Het is echt wat ik het liefste doe! Klik op de foto hiernaast om meer te lezen over mijn diensten.

DIENSTEN

Bruiloft J&J AmazInge Weddingplanner ceremony set up.jpg

PORTFOLIO

LOVERS-TERRYXNATHALIE-SUEGRAPHY547_edited.jpg

PORTFOLIO

Check out my lovestories

Ik ben meer dan trots op mijn portfolio waarin je een aantal van de fantastische bruiloften van AmazInge Weddings kunt bekijken. Unieke bruiloften van geweldige bruidsparen. Klik op de foto om een kijkje te nemen!

OVER MIJ

Inge Meelker Weddingplanner.jpg

Hi, ik ben Inge! Het gezicht achter AmazInge Weddings. Je had de woordgrap vast al door, amazing & Inge in één woord samengevoegd. Wil je mij beter leren kennen? Klik dan op de knop voor meer info!

REVIEW S&C

"Wat zijn we blij dat we voor Inge hebben gekozen om ons te helpen bij de voorbereidingen van onze bruiloft. In deze periode, waarbij de planning gepaard ging met veel onzekerheden en een extra uitdaging was ivm corona, wist ze ons te ontzorgen. Je kunt rekenen op haar heldere communicatie en laagdrempelige beschikbaarheid voor overleg. Geen vraag is haar te veel, of ze zoekt het voor je uit. Bij Inge weet je wat je kunt verwachten en dan nog is het resultaat boven verwachting!"

bottom of page