Top
Wil je gratis mijn check-list ontvangen om je complete bruiloft mee te plannen? Vul dan je gegevens in!

Diensten

Geen bruiloft is hetzelfde, daarom is maatwerk zo belangrijk. AmazInge Weddings & Events ondersteunt jullie bij de voorbereidingen en is jullie steun en toeverlaat op de dag zelf. Samen maken we er een onvergetelijk moment van. Zo eentje die je nog lang met je meedraagt en telkens weer een glimlach op je gezicht tovert als je eraan terugdenkt…

 

 

Voordelen inschakelen weddingplanner

Wist je dat 2 op de 3 bruidsparen in Amerika een weddingplanner inschakelt? Ook in Nederland zien steeds meer bruidsparen er de voordelen van in. Gelukkig maar, want de organisatie brengt veel met zich mee en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dan kan het fijn zijn om een expert in te schakelen voor wie organiseren daily business is.

Planning is key

Door mijn ervaring weet ik wat er allemaal geregeld moet worden en maak ik een duidelijk plan van aanpak. Dit geeft rust en overzicht. We hebben regelmatig contact en ik ben graag jullie sparringpartner. Ik zorg ervoor dat alles perfect geregeld wordt.

Samen + Online

Met mijn bruidsparen werk ik in een online omgeving waar alles projectmatig gepland en bijgehouden wordt. Zo kunnen we gemakkelijk samenwerken, juist ook tussen onze contactmomenten door. Het fijne is dat hierdoor afstand geen rol speelt.

Ervaring + Netwerk

Door het enorme aanbod kan het lastig zijn en veel tijd kosten om de juiste leveranciers te vinden. Door mijn ervaring en het netwerk dat ik heb opgebouwd, kan ik gemakkelijk een selectie maken, passend bij de sfeer en jullie budget.

Styling + Concept

Naast het organiseren vind ik het fantastisch om stylingsconcepten uit te werken. Helemaal afgestemd op jullie wensen, budget & details. Want juist details maken wat mij betreft net hét verschil.

Services

AmazInge Weddings is in te zetten als weddingplanner en ceremoniemeester.


  1. Weddingplanner
    Als weddingplanner help ik jullie bij de voorbereidingen voorafgaand aan jullie bruiloft. Ik ben jullie sparringspartner, zorg voor een planning, ik maak een stylingsconcept, indien gewenst houd ik de RSVP’s en de gastenlijst bij, en bewaak het budget. Op de dag zelf ben ik de ‘regisseur’ van de dag.
  2. Ceremoniemeester
    Als ceremoniemeester sluit ik zo’n 2 maanden voor de bruiloft aan bij de voorbereidingen en zorg ik voor het perfectie draaiboek en een goede afstemming met de leveranciers en locatie. Op de grote dag zelf ben ik de ‘regisseur’ en zorg ik ervoor dat alles perfect verloopt. Jullie hoeven dan alleen nog maar te genieten!

Reviews

Hieronder een aantal reviews van mijn bruidsparen.

Inge was onze ceremoniemeester en was geweldig! Zelfs al voordat we hadden besloten haar officieel in te huren, werden we overladen met adviezen & checklists. Heel fijn!

Bruiloft kerk Westergas Amsterdam ceremoniemeester en weddingplanner Amazinge ceremonie avond taart aansnijden

 

Sjoerd & Marit

Niets is Inge teveel; ze ziet alles en daardoor ontzorgde ze ons enorm. Op de dag zelf konden wij alles loslaten en samen met onze gasten enorm genieten van onze droomdag.

Portfolio AmazInge bruiloften en weddings

 

Test & Test

Niets is Inge teveel; ze ziet alles en daardoor ontzorgde ze ons enorm. Op de dag zelf konden wij alles loslaten en samen met onze gasten enorm genieten van onze droomdag.

Portfolio AmazInge bruiloften en weddings

 

Elmar & Laura

Wij zijn zo dankbaar en blij dat we gekozen hebben voor de hulp van Inge bij onze droomdag! Inge was onze weddingplanner, ceremoniemeester EN styliste in 1! Super blij mee.

Portfolio AmazInge corona covid-19 bruioft trouwen in corona.jpg

 

Ruben & Sanne

Inge was onze weddingplanner. Inge is super betrokken en geen vraag is haar te gek. We weten echt niet hoe wij onze bruiloft zonder haar hadden moeten plannen.

Portfolio AmazInge wedding Quintin en Haintly Pollepleats Inge Meelker weddingplanner

 

Quintin & Haintly

Voor Inge is niks teveel, je kunt altijd contact met haar opnemen en reageert 9 van de 10 x vrijwel direct. Vaak had ze zaken zelfs al opgepakt voordat wij ermee kwamen.

Portfolio AmazInge buiten trouwen nijmegen taart aansnijden bruidspaar

 

Mark & Inge

Interesse? Let’s meet!

Elke bruiloft is uniek en vraagt om een maatwerk service. Daarom zijn er geen (pakket)prijzen te vinden op mijn website. Bij interesse in mijn diensten plan ik altijd een kennismakingsgesprek om jullie wensen te inventariseren en elkaar te leren kennen. Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

In het kennismakingsgesprek zullen we bespreken waar jullie hulp & advies bij willen en wat jullie mogelijk zelf willen oppakken. Na het gesprek stel ik een offerte op. Ik werk met een uurtarief van €105,- incl. BTW.

Bekijk ook

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.