top of page
Marble Surface

Geen bruiloft is hetzelfde, daarom is maatwerk zo belangrijk. AmazInge Weddings & Events ondersteunt jullie bij de voorbereidingen en is jullie steun en toeverlaat op de dag zelf. Samen maken we er een onvergetelijk moment van. Zo eentje die je nog lang met je meedraagt en telkens weer een glimlach op je gezicht tovert als je eraan terugdenkt…

DIENSTEN

VOORDELEN WEDDINGPLANNER

Wist je dat 2 op de 3 bruidsparen in Amerika een weddingplanner inschakelt? Ook in Nederland zien steeds meer bruidsparen er de voordelen van in. Gelukkig maar, want de organisatie brengt veel met zich mee en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dan kan het fijn zijn om een expert in te schakelen voor wie organiseren daily business is.

Planning is key

Door mijn ervaring weet ik wat er allemaal geregeld moet worden en maak ik een duidelijk plan van aanpak. Dit geeft rust en overzicht. We hebben regelmatig contact en ik ben graag jullie sparringpartner. Ik zorg ervoor dat alles perfect geregeld wordt.

Samen Online

Met mijn bruidsparen werk ik in een online omgeving waar alles projectmatig gepland en bijgehouden wordt. Zo kunnen we gemakkelijk samenwerken, juist ook tussen onze contactmomenten door. Het fijne is dat hierdoor afstand geen rol speelt.

Mijn ervaring

Door het enorme aanbod kan het lastig zijn en veel tijd kosten om de juiste leveranciers te vinden. Door mijn ervaring en het netwerk dat ik heb opgebouwd, kan ik gemakkelijk een selectie maken, passend bij de sfeer en jullie budget.

Stylingsconcept

Naast het organiseren vind ik het fantastisch om stylingsconcepten uit te werken. Helemaal afgestemd op jullie wensen, budget & details. Want juist details maken wat mij betreft net hét verschil.

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page