top of page
styledshoot-salentein-yaraphotography-8153.jpg

Geen bruiloft is hetzelfde, daarom is maatwerk zo belangrijk. AmazInge Weddings & Events ondersteunt jullie bij de voorbereidingen en is jullie steun en toeverlaat op de dag zelf. Samen maken we er een onvergetelijk moment van. Zo eentje die je nog lang met je meedraagt en telkens weer een glimlach op je gezicht tovert als je eraan terugdenkt…

DIENSTEN

PeoniesBG.jpg

REVIEW S&C

"Wat zijn we blij dat we voor Inge hebben gekozen om ons te helpen bij de voorbereidingen van onze bruiloft. In deze periode, waarbij de planning gepaard ging met veel onzekerheden en een extra uitdaging was ivm corona, wist ze ons te ontzorgen. Je kunt rekenen op haar heldere communicatie en laagdrempelige beschikbaarheid voor overleg. Geen vraag is haar te veel, of ze zoekt het voor je uit. Bij Inge weet je wat je kunt verwachten en dan nog is het resultaat boven verwachting!"

FULLSERVICE WEDDINGPLANNING

Steeds meer bruidsparen schakelen de hulp van een weddingplanner in. Gelukkig maar, want de organisatie brengt veel met zich mee en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dan kan het fijn zijn om een expert in te schakelen voor wie het organiseren van een bruiloft daily business is.

Willen jullie graag de organisatie van jullie bruiloft uit handen geven aan een expert voor wie plannen en organiseren dagelijkse kost is? Kies dan voor de full service weddingplanning. Hiermee zijn jullie volledig ontzorgd en kunnen jullie ontspannen toeleven naar die bijzondere dag die door AmazInge Weddingplanner tot in de puntjes wordt geregeld.

 

De fullservice weddingplanning bestaat onder andere uit;
-> Een uniek stylingsconcept op maat.
-> Zoektocht naar dé perfecte locatie(s).
-> Selectie van betrouwbare leveranciers die aansluiten bij het stylingsconcept.
-> Contactpersoon voor alle leveranciers.
-> Contactpersoon voor jullie gasten & verwerking van de RSVP’s.
-> Alle (logistieke) planning.
-> Budget bewaking.
-> Het perfecte draaiboek.
-> Coördinatie op de dag(en) zelf.
-> De afronding na de bruiloft.

Planning is Key

Door mijn ervaring weet ik wat er allemaal geregeld moet worden en maak ik een duidelijk plan van aanpak. Dit geeft rust en overzicht. We hebben regelmatig contact en ik ben graag jullie sparringpartner. Ik zorg ervoor dat alles perfect geregeld wordt.

Samen Online

Met mijn bruidsparen werk ik in een online omgeving waar alles projectmatig gepland en bijgehouden wordt. Zo kunnen we gemakkelijk samenwerken, juist ook tussen onze contactmomenten door. Het fijne is dat hierdoor afstand geen rol speelt.

Ervaring + Netwerk

Door het enorme aanbod kan het lastig zijn en veel tijd kosten om de juiste leveranciers te vinden. Door mijn ervaring en het netwerk dat ik heb opgebouwd, kan ik gemakkelijk een selectie maken, passend bij de sfeer en jullie budget.

Styling + Concept

Naast het organiseren vind ik het fantastisch om stylingsconcepten uit te werken. Helemaal afgestemd op jullie wensen, budget & details. Want juist details maken wat mij betreft net hét verschil.

PeoniesBG.jpg

CONTACT

T. 06 - 12 50 80 98
E. info@amazinge.nl

Bedankt voor je bericht!

Amanda-Drost-Photography-158_websize.jpg
styledshoot-salentein-yaraphotography-1216.jpg

PORTFOLIO

Ik ben meer dan trots op mijn portfolio waarin je een aantal van de fantastische bruiloften van AmazInge Weddingplanner kunt bekijken. Unieke bruiloften van geweldige bruidsparen!

bottom of page